Egyedi kívánságok majdnem varázsszóra


Nem véletlen a szó használt, hiszen a tárgyaink készítésénél csakis az egyediség és a minőség a cél, ami rengeteg ráfordított időt és nem kevés szakértelmet foglal magában.  Aki tőlünk szeretne valami igazán egyedi és maradandó értéket az időben jelezze. Mert elkészítése akár hetekbe is telhet, viszont a te kívánságod teljesül.
  Amennyiben nem találod az elképzelésednek megfelelő darabot, lehetőséget adunk egyedi elképzelések megvalósítására. Ekkor kérünk téged, hogy méretekkel esetleg képpel vagy rajzzal keress meg, a gördülékeny kommunikáció érdekében.
 

Alapvetően növényi cserzésű bőrökkel, kézi megmunkálással dolgozunk. Ez megmutatkozik az elkészítési időben és az árfekvésben egyaránt. Mivel jelentős időbefektetés egy nagyobb egyedi tárgy elkészítése (a tervezés és az elkészítés folyamata), ezért kérünk mindenkit, hogy lehetőleg egy hónappal előtte jelezze megrendelési szándékát. Kivételt képez ez alól a karácsony. Saját hibánkból okulva úgy döntöttünk, hogy egyedi rendeléseket november közepéig áll módunkban elfogadni. Természetesen egyéb már elkészített tárgyainkból bármikor bátran lehet válogatni, vásárolni.  
  Árajánlatunk minden esetben 1 hónapig érvényes. Minden nem egyedileg készített tárgyunk után elállási jog - a megrendeléstől számított 8 napig - gyakorolható. Hivatalos árajánlatot csak akkor küldünk, ha már minden részletet egyeztettünk.

Minden tárgyunkra érvényes a garanciális javítás/csere, ami érvényes rendeltetésszerű meghibásodás esetén (használatba vétel után eltelt 6 hónapon belül). Nem vállalunk felelősséget, azért ha a vásárló valamilyen adatot tévesen ad meg és azt nem javítja. Aki kézhezvétel után 8 munkanapon belül úgy dönt, hogy mégsem kéri a terméket és azon hibák nem keletkeztek úgy visszaküldheti a terméket indoklás nélkül is, de a visszaküldés költsége az eladót terheli és kérjük előtte e-mailen vagy telefonon jelezze azt. Kézhezvétel után a termék állapotát ellenőrizzük, majd az árát visszautaljuk kérésednek megfelelően (szerencsére  és ez nem véletlen, erre még nem volt példa).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése